Učitele vyhodili. Školáci chtěli zabíjet a stát se teroristy.

Muslimští žáci na základní škole v Londýně opěvovali islámské teroristy a zabíjení křesťanů. Učitele, který na to upozornil, škola propustila. Ten nyní školu žaluje.

Flickr

52 letý učitel Nicholas Kafouris žaluje britskou základní školu za to, že ho propustila. U soudu uvedl, že důvodem bylo to, že nechtěl mladým muslimům tolerovat  rasistické a antisemitské výroky.
"Až vyrosteme, chceme se stát islámskými teroristy!"

"Islámští teroristé, kteří zaútočili 11. září jsou "hrdinové a mučedníci"

To jsou jedny z mnoha výroků, které po několik let poslouchal z úst mladých muslimů, které učil. Pan Kafouris učil dvanáctileté děti na základní škole Bigland Green ve východním Londýně. Velká Británie dlouhodobě podporuje masovou imigraci z jiných kultur, která má způsobit "multikulturní obohacení" společnosti. Příkladem je i škola, kde Kafouris učil. Přestože je Londýn pro řadu turistů symbolem Anglie, na základní škole v Tower Hamlets najdete rodilého Brita jen stěží. Drtivá většina z 465 žáků nemá britský původ a "jejich prvním jazykem není angličtina".
Pan Kafouris, vyznáním křesťan, věřil na náboženský dialog a lásku k bližnímu. U mladých muslimů ale tvrdě narazil. "Křesťani a židi jsou naši nepřátelé, a ty taky, protože jseš křesťan!" Slovní útoky se postupem času stupňovaly a učitel si stěžoval vedení školy. Ředitelka, paní Hankey, to smetla ze stolu. "Kdyby ty děti byly starší, tak bych se tím zabývala, ale takhle... Jen vás chtějí vytočit."
Během výuky, při čtení knihy o Jonášovi a velrybě, se jeden z žáků zeptal, jestli Jonáš byl žid a poté začal křičet. "Nenávidím židy, jsou to naši nepřátelé!" Děti v hodinách běžně vyjadřovaly potěšení ze smrti a zabíjení lidí z jiných kultur a náboženství a nebraly si v tom žádné servítky.

Poslední kapkou byl rozhovor dětí, které se bavily o ubodání nožem. "Upozornil jsem je, že takové řeči jsou nebezpečné a že nedávno byl ubodán někde nějaký právník." Jeho odpověď byla: "Jsem rád že zemřel". zeptal jsem se proč? "Protože byl křesťan a Angličan a my jsme muslimové."
To už Kafouris nevydržel a běžel za ředitelkou. Ta ho jen zesměšnila. "To jste zase Vy? Jste jediný, kdo si na to stěžuje! Ostatní si nestěžují."

Poté byl propuštěn. Důvodem výpovědi byl lékařem diagnostikovaný stres a deprese.

 

zdroj:

Christian teacher 'forced out' after complaining Muslim pupils praised 9/11 hijackers 'as heroes' (Mail Online) http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249393/9-11-bombers-heroes-What-Muslim-children-told-Christian-teacher-forced-job-tolerating-racism.html

Autor: jan lle | úterý 23.3.2010 7:09 | karma článku: 33,06 | přečteno: 3209x