"Menšina" zmlátila předevčírem 25 policistů na diskotéce

10. 11. 2010 8:18:54
Je půl páté ráno a vzduchem létají kameny. Před diskotékou zuří válka stovky "spoluobčanů" proti 25 policistům v celkem 11 ti autech. Teprve za masivního nasazení pepřových sprejů se podařilo policii útočníky rozprášit. Výsledek: Tři policisté zraněni, z toho jeden vážně.
Není diskotéka jako diskotéka...
Není diskotéka jako diskotéka...Flickr

Neu Ulm: Je pondělí 4:40 nad ránem. 25 letý "Němec tureckého původu" je značně opilý a agresivně se snaží dostat zpět do sálu k další bitce. Vyhazovači na diskotéce v ulici Lessingstraße už dochází dech a volá policii. Hlídkující policisté jsou na místě okamžitě napadeni a volají o pomoc.
Přijíždějí posily a z diskotéky se rojí že všech stran další a další turečtí spoluobčané. Stohlavý dav je nezvládnutelný, znovu volají o další posily.

"Heil Hitler!" "Sieg Heil!" skandují Turci nacistická hesla a vzduchem létají kameny. Tou dobou už před diskotékou "Mega Simarik" zuří válka 100 německých Turků proti 25 policistům v celkem 11 ti autech. Teprve za masivního nasazení pepřových sprejů se podařilo policii útočníky rozprášit. Výsledek: Tři policisté zraněni, z toho jeden vážně. "Kdyby nepřijela 4 policejní hlídky z Neu Ulmu a dalších sedm z okrsku Ulm, tak by neměli šanci." komentuje později pouliční válku pro deník Südwest Presse policejní mluvčí Michael Keck a dodává: "Situace v Lessingstrasse už není únosná".

Ulice se nachází v průmyslové zóně obývané tureckými imigranty a násilí je na každodenním pořádku. Škody na majetku, fyzická napadení, útoky na policisty - běžný obrázek muslimských ghett, která v posledních desetiletích v řadě evropských měst vyrostla. Pouliční boje nejsou ale jen záležitost nočních diskoték. Tureckých svateb se účastní rozsáhlé příbuzenstvo, které často zablokuje veselkou i několik ulic. Pro policii to znamená řešit rvačky, které se často odehrávají za použití nožů.

Bitky se dějí ale i tam, kde by je v Česku nikdo nečekal - na bazénech. Největší bitka na koupališti seodehrála v půlce srpna. Policie musela evakuovat 7 tisíc (!) návštěvníků koupaliště v berlínské čtvrti Neuköln, známém tureckém ghettu. Ochranka koupaliště nebyla schopná zvládnout rvačku 60 "spoluobčanů" a musela opět zasáhnout policie. Běžná bezpečnostní opatření už nestačí. A to jste při vstupu na toto koupaliště podrobováni prohlídce, při které se zabavují zbraně a nože. Plavčíci denně řeší problémy s muslimkami, které se chtějí koupat celé zahalené podle předpisů islámu, což ale německé hygienické předpisy nedovolují... Pár dnů předtím proběhla podobná rvačka v Kreuzberg Prinzenbad a v červnu bitka na bazénu v Pankově, kde se do bitky mezi dvěma dívkami vložilo 90 jejich přátel... Obě dívky musely být hospitalizovány. Firma BBB provozující bazén musela najmout 70 člennou ochranku koupaliště, za kterou ročně zaplatí půl milionu EUR. Disponuje také seznamem 300 osob , kterým je vstup zakázán... "Bitky se tady dějí často," říká návštěvník bazénu Ahmed reportérovi deníku Spiegel a dodává: "Může za to ale ochranka, je příliš tvrdá."

Bitky tureckých muslimů na bazénech se staly natolik masovým jevem, že se jimi zabývá Výzkumný kriminalistický ústav Dolnosasko. "Obecně jsou bazény místem, kde se kriminalitě velmi může dařit," říká Christian Pfeiffer, ředitel kriminalistického ústavu. Lidé, kteří jdou plavat, jsou velmi málo oblečeni a to vytváří atmosféru sexuálního tepla. Když k tomu přidáte etnické skupiny z macho kultury, výbušná směs je na světě. Pokud navíc dívka plave rychleji než muž, je ohrožena otázka cti." říká v rozhovoru proi Spiegel.
Kdyby vám náhodou nebylo jasné, co znamená termín "etnický příslušník macho kultury", tak vězte, že to je politicky korektní označení muslima v Německu, který vymyslela německá policie, aby ji nikdo neobvinil z rasismu.

Policie totiž o muslimech v souvislosti s kriminálními činy mluví dost často. Jen v berlínské věznici muslimové tvoří 90% trestanců. Tiskový mluvčí Islámského sdružení Mehmet Ayhan si již stěžoval, že jsou muslimové v berlínské věznici diskrimováni tím, že mají nedostatek prostoru na náboženské vyžití, přestože věznici z drtivé většiny využívají právě oni.

Podporovat náboženské vyžití muslimů se ale nezdá jako nejlepší nápad. Kriminalistický ústav Dolnosasko totiž letos v červnu dokončil studii o vztahu mezi náboženstvím a násilím, která zjistila, že muslimové jsou dvojnásobně násilnější než křesťané. Pro muslimské delikventy jsou prý typické krádeže a ublížení na zdraví. Studie také navíc prokázala, že existuje i závislost mezi mírou pobožnosti a násilí. Kriminalistický ústav závěrem konstatoval, že čím je muslim zbožnější, tím je násilnější.

To přidělává jen další a další vrásky na čele německé kancléřce Merkelové. Ta nyní v půlce října veřejně prohlásila, že multikulturalismus v Německu selhal. Vláda si marně láme hlavu, jak turecké muslimy do společnosti integrovat. Velké naděje se kladly do výuky islámu na univerzitách a vyškolení státních islámských duchovních. Vláda si od tohoto programu slibuje, že když budou islám kázat Němci, bude mít lépe pod kontrolou, jaké myšlenky hlásají. První takovou vlaštovkou měl být Profesor Sven Muhammad Kalisch, Němec, který v patnácti letech konvertoval k islámu. Bohužel se mu stala nemilá věc: Zveřejnil zprávu o svém výzkumu, ve kterém došel k závěru, že korán neseslal Alláh, ale že to je mix archaických textů. Jeho ovečky to ale příliš nenadchlo a poté, co mu opakovaně bylo vyhrožováno smrtí, letos v dubnu oznámil, že již není muslimem a že se bojí o svůj život. Německá vláda se ale nevzdává a v zimním semetsru příštího roku zahájí na univerzitách v Münsteru, Osnabrücku a Tübingenu výuku nových islámských, státem kontrolovaných, duchovních.

Nyní v říjnu vytáhla Merkelová z rukávu další trumfy: masivní reklamní billboardová kampaň v ulicích má přesvědčit Turky, aby se naučili německý jazyk.....

Dnes žije v Německu už třetí generace Turků (z 98% muslimové) a je jasné, že jejich integrace do společnosti selhala. Jenže už jich v Německu žijí 4 miliony a Němci neví, co s nimi. Oni totiž o demokracii často nestojí nebo německými hodnotami pohrdají. "Hlavně ať nejseš jako ti zkažení Němci!" popisuje v pořadu FrauenTV svou výchovu třicetiletá německá Turkyně, které se podařilo utéct natrvalo z domu, aby nemusela nosit islámský šátek a poslouchat příkazy bratrů a otce. Zatímco německý tisk se při popisech trestné činnosti snaží vyhnout slovu muslim a uvádí označení jako: "Němec s tmavými vlasy", "Němec s tureckým kulturním pozadím" a podobně, Němci mají jasno: Říkají Turkům "Passdeutschen" neboli "Spoluobčané s pasem". Německý pas je podle jejich mínění to jediné, co mají s Turky společné. Žádnou přezdívku naopak nemají v Německu Vietnamci, které Němci téměř milují. "Jsou tak slušní a pracovití", vysvětluje mi německý známý. "Nedělají problémy a chtějí v Německu uspět. A pro svoje děti chtějí to nejlepší německé vzdělání, chtějí být jako my." Jinými slovy přesný opak turecké menšiny, které ve všech sociologických výzkumech vyčnívá z řady svou nechutí mluvit německy, nechutí k německému vzdělání a vysokou nezaměstnaností.

Samotní Turci ale vidí hlavní příčinu svých problémů pouze v Němcích. Turci jsou prý obětí nedostatku tolerance, což se prý s nimi táhne už od školy. Das Erste natočila dokument v německé škole, kde většina dětí pochází z tureckých rodin. Německým dětem se do společnosti kamarádů nedaří integrovat a buď jsou šikanovány, nebo se pouštějí do předem prohraných bojů na chodbách školy. V televizním dokumentu turecké děti vysvětlují, že jejich německá učitelka "je děvka, protože nenosí muslimský šátek" a obhajují vraždy ze cti spolužáka, pokud se odmítne oženit s muslimkou, kterou připravil o panenství:
"A když se s ní nechce oženit, nutíme ho. A když i pak odmítá, zabijeme ho. Takže čest je očištěna. A tu holku zabijeme taky.“

V dokumentu se také reportéři dotazují dětí na problém integrace. A ony mají jasno: "Proč nás Němci neberou takové, jací jsme? Chceme tu žít s naší kulturou".

Muslimy nyní veřejně podpořil nový německý prezident Christian Wulff, když 3.10. v projevu prohlásil, že islám je součástí Německa, stejně jako křesťanství. Dva týdny před ním Merkelová prohlásila, že si Němci nujdou muset zvyknout na to, že mešity budou v Německu vídat stále častěji.

vypadá to, že islám Němce multikulturně obohatí, ať už chtějí, nebo nechtějí.

Náhledy z deníků Spiegel a Schwäbische Zeitung:
Nechvalně známá diskotéka; oblečená muslimka plave v bazénu a záběry Spiegel TV, kde ochranka zabavue návštěvníkům při vstupu zbraně a nože.

ee.jpg

odkazy:

Válka před diskotékou:
Rund 100 Disco-Besucher greifen 25 Polizisten an
Brennpunkt Lessingstraße
Neu-Ulm: Polizeibeamte von Discobesuchern beleidigt, angegriffen und verletzt - Nur Großaufgebot verhindert Schlimmeres

Boje na koupališti:
Randale in Freibädern: Revierkämpfe auf der Liegewiese
TV-Tipp: Spiegel TV Extra über Bereicherungsbad

Wulf, Merkelová
Jsem i prezidentem muslimů, řekl Wullf a zdůraznil integraci
Merkelová odkazuje Nemcom, aby sa pripravili na viac mešít

Boj ve školní třídě:
Rückschau: Kampf im Klassenzimmer (WDR) Schüler in der Minderheit

Studie závislost kriminality a náboženství:
Deutsche Studie: Junge gläubige Muslime sind eher gewaltbereit

Autor: Jiří Novotný | středa 10.11.2010 8:18 | karma článku: 38.43 | přečteno: 8216x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 12.24 | Přečteno: 125 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.84 | Přečteno: 280 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.53 | Přečteno: 484 | Diskuse
Počet článků 35 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10172
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------ podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...