Jiří Novotný

Anglie: Muslimský gang znásilnil stovky dívek. Marie (14) vypovídá

31. 01. 2011 8:02:41
5Oti členný muslimský gang znásilňoval mladé dívky mezi 12 - 18 lety. Vybírali si výhradně nemuslimky, které nejdříve pozvali na rande, pak přišel na řadu alkohol, drogy a měsíce fyzického bití a znásilňování. Muslimské znásilňovací gangy úřadovaly v severní Anglii přes 10 let, přesto se na problém poukázalo teprve nyní. Policisté se roky báli problém řešit, aby nebyli nařčeni z rasismu.
Toni-Marie, milá 14letá holka se seznámila se Saddiquem v nákupním centru. Usměvavý, pozorný, značkově oblečený, ve stříbrném BMW. Myslela si, že našla toho pravého...
Toni-Marie, milá 14letá holka se seznámila se Saddiquem v nákupním centru. Usměvavý, pozorný, značkově oblečený, ve stříbrném BMW. Myslela si, že našla toho pravého...

Vybírali si výhradně mladé nemuslimky, které lákali na dárky
Abid Saddique, 27let. Mohammed Liaqat, 28 let. To jsou hlavní dvě jména z padesátky mladých muslimů, kteří cíleně znásilňovali mladé nemuslimské dívky.
Ve svém "znásilňovacím BMW" jak Saddique svému autu říkal, objížděli města v severní Anglii a na ulici nebo v nákupních centrech oslovovali nezletilé dívky, nejčastěji mezi 12 a 18 lety, výhradně nemuslimky. Zahrnovali je lichotkami, pozorností. Svým obětem hned na začátku darovali mobilní telefon, aby s nimi byli snadno ve spojení. Na dalších schůzkách jima pak nabízeli alkohol a drogy. Na projíždce autem do odlehlé oblasti pak dívku opili, aby se nemohla bránit. Pak už dívky čekalo jen fyzické násilí, vyhrožování, znásilňování. K tomu účelu si pořídili dům v Derby, kam dívky odvlekli a znásilňovali. U soudu jeden ze svědků vypověděl: "Dívky křičely, že chtějí pryč, ale měli u sebe pistole, včetně 9mm Beretty, aby viděly, co se s nimi stane, když budou neposlušné." Někdy si pro zábavu natáčeli znásilňování dívek na kameru.

záběry z bezpečnostních kamer:
Gang na lovu. Ve stříbrném BMW, ve značkovém oblečení, milí hoši zvou dívky na rande

gang_pri_praci.jpg

56 členný gang znásilnil několik set dívek
Více než stovka policistů byla nasazena na "Operaci Retriever" při které zatýkala členy znásilňovacího gangu. Z počátečních 27 znásilněných dívek se počet znásilněných dívek vyšplhal na více než sto a předpokládá se, že ani toto číslo není zdaleka konečné. U soudu stanulo celkem 56 mužů s průměrným věkem 28 let, kteří byli obviněni ze znásilnění, únosu s sexu s nezletilým. 3 z obviněných jsou běloši, 3 jsou nebritského původu a drtivá většina - 50 násilníků jsou muslimové, většinou Pákistánci.

Policisté se roky báli problém řešit, aby nebyli nařčeni z rasismu
Muslimské gangy nerušeně znásilňují v oblastech severní Anglie už několik let, doposud se ale policie i sociální pracovníci báli tento fenomén pojmenovat, aby nebyli obviněni z rasové nesnášenlivosti.
Odborníci poukazují na to, že aktuální odhalení více než stovky znásilněných mladých dívek je pouhou kapkou v oceánu rasově motivované trestné činnosti, kterou muslimové na severu Anglie a v oblasti Middland páchají více než deset let. Celkový počet obětí znásilňovacího gangu se odhaduje na několik set dívek. Skutečné číslo se ale nikdy nedozvíme, řada obětí znásilnění se nikdy nepřihlásí na policii. Nyní je to vůbec poprvé, co se fakta dostala na veřejnost. Policejní důstojník ve West Mercia požaduje konec tabuizování spojistosti mezi pouličním násilím a rasou. Vrchní inspektor Alan Edwards uvedl: "Půjčují si ty dívky navzájem a zacházejí s nimi jako s masem. Abychom mohli tento druh trestné činnosti zastavit, je třeba přestat se bát, že nás obviní z rasismu, když o tom začneme mluvit nahlas."

Bílé dívky jsou pro muslimy snadná kořist, říká bývalý ministr vnitra
Do případu se razantně obul bývalý ministr vnitra Jack Straw. Veřejně pojmenoval problém a v pokrytecké britské společnosti čelí palbě kritiky. Straw otevřeně řekl, že bílé dívky jsou pro Pákistánce snadnou kořistí a znásilňující Pákistánce označil za problém. "Je to specifický problém týkající se mentality Pákistánců, kteří cíleně znásilňují mladé bělošky." Na Strawova prohlášení okamžitě reagovala muslimská komunita, která označila jeho výroky za rasistické a hluboce urážející. Ohradil se i generální ředitel dětské dobročinné organizace Barnardo ́s Martin Narey. Ten uvedl, že znásilňování bělošek není výsada Pákistánců, účastní se "i Afghánci a a příslušníci jiných arabských menšin." Straw jasně poukázal na skutečnost, že znásilňovací gang byl tvořen prakticky výhradně muslimy okolo 28 let, většinou původem z Pákistánu. Rovněž jejich násilí na ženách bylo nábožensky motivované: cíleně si vybírali nemuslimky, které v jejich očích mají menší hodnotu než muslimky.

Číňané a hinduisté si stěžují:
Nehažte nás s muslimy do jednoho pytle, muslimové znásilňují i naše dívky!

O co víc je ve svých prohlášeních a rozhovorech bývalý ministr vnitra odvážný přímočarý, o to víc se bojí problém pojmenovat politicky korektní britská veřejnost. Ve Velké Británii je společensky absolutně nepřijatelné bavit se o něčí sexuální orientaci nebo náboženském přesvědčení, protože byste byli ihned označeni za rasistu. Britská média se bojí v souvislosti s bující trestnou činností jmenovat muslimy a proto namísto výrazu "muslimové" používají slovo "Asiaté". Proti tomu se ale nyní ohrazují komunity hinduistů a Číňanů, které paušalizování s muslimy v souvislosti s trestnou činností očerňuje. Členové znásilňovacích gangů jsou v drtivé většině výhradně muslimové, kteří si za oběti cíleně vybírají nemuslimky. Britské hinduistické fórum jako první v roce 2007 poukázalo na stovky zdokumentovaných případů mladých hinduistek, které muslim pozval na schůzku a poté jí vyhrožoval a nutil dívku konvertovat k islámu. Sikh Media Monitoring popsal cílenou sexuální degradaci sikhských dívek jen na základě jejich víry ze strany muslimů, kteří se chlubí, že svedli "kafírky" (nemuslimky). Přestože hunduistická komunita poukazuje na stovky sexuálního násilí, které muslimové ve Velké Británii páchají na mladých hinduistkách, převážnou část obětí tvoří mladé bělošky. Jack Straw vysvětluje, že bělošky si vybírají cíleně z toho důvodu, že kdyby to samé provedly muslimce, její rodina by je zabila. Zásadním motivem také je převažující pohled muslimů na bělošky, podle kterého jsou považovány za děvky. Podle bývalého ministra vnitra Strawa je na vinu muslimská kultura, ve které žena má druhořadé postavení a je buď vnímána jako sice ctnostná, ale otrok, nebo jako děvka.
Mohammed Shafiq, výkonný ředitel islámské organizace Ramadán tuto domněnku potvrdil: "Myslí si, že bílé dívky mají méně morálky a mají menší hodnotu než muslimky."

14ti letá Toni-Marie vypovídá

gang_pri_Marie.jpg

"Daroval mi korán a nutil mě zahalovat se"

Daily Mail přinesl exkluzivní rozhovor s jednou z obětí, která se rozhodla veřejně promluvit: Čtvrnáctiletá teenagerka Toni-Marie si byla jistá, že našla perfektního kluka. Slušný, hezký, o sedm let starší než ona, v drahém oblečení a stříbrném BMW. Všechny spolužačky jí ho záviděly. Seznámili se v nákupním centru - přestože se neznali, oslovil ji. Bylo jí to divné, ale lichotil jí a ta nenadálá pozornost jí byla příjemná. Netušila, že tohle je už dobře nacvičený způsob, jak si vybírali oběti ke znásilnění. Saddique chtěl, aby se čtrnáctiletá Marie stala jeho přítelkyní a to přesto, že coby zbožný muslim a hlava rodiny čekal se svojí muslimskou manželkou dítě. Na jedné ze schůzek jí četl z koránu a naléhal na ni, aby se zahalila a začala nosit muslimský šátek. Paradoxně, přestože znásilňoval dívky, ji nutil, aby chodila zahalená a přemlouval ji, aby odešla od rodiny a konvertovala k islámu.

V exluzivním rozhovoru pro Daily Mail se Marie často odmlčovala a hleděla do prázdna. "Na jedné z párty, kde se šňupal koks, chytl Liaqat jednu dívku pod krkem a škrtil ji. Mělo mě to tehdy vyděsit k smrti". Jenže jak sama přiznává, nebyla schopná se ze vztahu vymanit. Lichotky a něžnosti ale rázem ustaly. Nahradil je stále častější příval sprostých slov, který pokračoval násilím. Jednou ji popadl a mrštil s ní proti dveřím, jindy ji chytl za vlasy a pěstí ji bil do hlavy. Když modřiny objevila Mariina matka, pravda vyšla najevo a rodina podala oznámení na policii. Sama Marie říká, že bez ásahu rodičů by se jej nikdy nezbavila: "Neustále jí posílal sms, vyhrožoval, hlídkoval před domem, sledoval mě po cestě z práce." Našel si i důvod, aby ji zamknul na tři dny ve sklepě svlečenou do spodního prádla...

Na obrázku: čtyři jména z padesátimístného seznamu násilníků. Na druhé fotografii Mariin trýznitel - Saddique
gang_pri_ctyri_z_nich.jpg
Islámský duchovní: Muslimové nejsou za svoje činy zodpovědní

Fenomén znásilňovacích gangů ve skutečnosti není ničím novým: V roce 2000 muslimský znásilňovací gang řádil v australském Sydney. Poté co byl libanonský muslim Bilal Skaf, vůdce gangu, odsouzen na 56 let vězení, vystoupil na jeho obranu islámský duchovní šejk Taj Din al-Hilali (působící v Austrálii), který uvedl, že znásilnění není vina muslima, ale vina znásilněných žen. "Když kočka jde a sežere nezakryté maso, čí je to vina? To maso je problém, ne ta kočka." Islámský duchovní pak uvedl: "Kdyby ty ženy seděly doma ve svém pokoji, zahaleny islámským šátkem, nic by se jim nestalo." Podle Alláha jsou ženy zbraněmi Satana. "Ve stavu zina (cizoložství) spadá 90% odpovědnosti na ženu. Proč? Protože ona má igraa (zbraň)," uvedl. Jakkoliv se mohou neznalému tato prohlášení zdát šokující, jedná se o jeden ze základních bodů islámského práva šaría. Šaría vždy trestá znásilněnou, nikdy násilníka...

Britská islámská TV: Je v pořádku bít a znásilnit ženu
Nenávistná islámská kázání jsou v Evropě dostupná mnohem snáze, než většina lidí tuší. Stačí umět arabsky a můžete je nerušeně sledovat v teple svého obývacího pokoje díky snadno dostupnému satelitnímu vysílání. Náboženská demagogie z Pákistánu, Saudské Arábie a Palestiny tak nenápadně zapouští v Evropě své jedovaté kořeny. Loni v červnu bylo ve Francii zrušeno satelitní vysílání palestinské televize al-Aksá prostřednictvím Eutelsatu, která vychvaluje sebevražedné atentátníky, zabíjení jménem islámu a vysílá dětské pořady, ve kterých propaguje krásy vraždění pro potěchu Alláha. V Evropě ale vysílá řada dalších islámských stanic, takže po vypnutí al-Aksá stačilo přeladit na jiný kanál.

Místo aby takových stanic ubývalo, trend je přesně opačný: Islámské stanice začínají působit přímo v Evropě. Jednou z takových je přední britská muslimská televize "Islam Channel", která propaguje znásilnění a násilí na ženách. Islam chanel vysílá přímo z Londýna už od roku 2004. Naprosto nerušeně vysílá rozhovory s islámských duchovním Anwarem al-Awlaki, který vyzývá k zabíjení nevěřích a který se podílel na řadě teroristických útoků v Evropě a USA. V pořadech pro ženy sděluje, že nesmějí odmítnout manželovi sex - právo na výběr je součástí hříšné západní kultury, ale ne islámu... V pořadu IslamIQa se pak diváci dozví, že "většina obyvatel pekla jsou ženy, protože jsou příčinou katastrof, bídy a utrpení“ západní společnosti. V pořadu se také diváci dozví, že žena, která nosí parfém na veřejnosti, „dává ostatním najevo, že je prostitutka." Muslimská televize na svých webových stránkách tvrdí, že „prezentuje islámský úhel pohledu a hodnoty“ a poskytuje „spolehlivé a nestranné informace o islámu“. Chce prý také působit jako prostředník mezi britskými muslimy a nemuslimy a odstraňovat předsudky o islámu...

Ať je problém muslimských znásilňovacích gangů jakkoliv děsivý, ukazuje, že cosi se v evropské společnosti mění. Rouška veřejného pokrytectví a deviantní politické korektnosti začíná ustupovat a problémy se začínají pojmenovávat pravými jmény. Slovy vrchního inspektora Alana Edwardse: "Abychom mohli tento druh trestné činnosti zastavit, je třeba přestat se bát, že nás obviní z rasismu, když o tom začneme mluvit nahlas."

odkazy:
- Jsou to jen děvky. Muslimové zneužívají bílé dívky
- I was kept prisoner by the Asian sex gang predator: Victim tells harrowing story of 'boyfriend' who dubbed his car the 'Rape Rover'
- White girls are 'easy meat' for Pakistani men: Jack Straw under fire for making 'offensive' remarks on sex abuse cases
- Top detective blasts 'culture of silence' that allows Asian sex gangs to groom white girls... because police and social services fear being branded racist
- Muslim leader blames women for sex attacks
- Televízia Hamásu rokuje o obnovení vysielania v Európe
- UK's Muslim TV: Wives must not refuse sex with spouse

Autor: Jiří Novotný | karma: 44.52 | přečteno: 40531 ×
Poslední články autora