Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sony72

19. 1. 2010 11:48
Je to tak

Prostě buď je tato dívka (žena) pomatená na rozumu. Ta lepší varianta. Nebo to myslí vážně a bohužel, jestli je to tak, vidím to na solidní genocidu. A vzhledem k tomu, že mi funguje pud sebezáchovy, tak s tím začnu dřív.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

19. 1. 2010 12:02
Re: Je to tak

Co ta dáma předvádí je zcela běžné a znova a znova se opakující, pan On je muslim a ona potažmo prohlédla a seznala, že islám je to nejlepší náboženství na celém světě (protože On to říká) a aby dala najevo svoji loyalitu k němu, tak píše tyhle věci.

0 0
možnosti
JK

truepapas123

19. 1. 2010 10:30
tomu se říká rychta..

..tak tomuhle se u nás říká rychta, dovolím si parafrázovat jednu stupidní reklamu: "možná se tak narodila, možná je to heroin"... Je prostě vidět, že absolutně platí rčení "poturčenec horší turka"...

(K+ autore!)

0 0
možnosti
N

Nero

19. 1. 2010 8:58
Stejně má ta baba pravdu

Novináři (evropskými)prosazované "multi-kulti",socialistický odboj proti jakékoliv obraně (radar).

Neochota bránit se,byla vlastně příčinou pádu mocného Říma.Živě si dovedu představit,jak ochotně budou naše děvčata a ženy oblékat ty jejich hábity,protože jinak přiletí raketa.A začne li se stavět protiraketová obrana až tehdy,přiletí hned.Čili nezačne,ženy raději vymyslí pro začátek módu šátků.(pro začátek)No konečně,proti "radaru" byly hlavně ženy a pro chlapy je to náboženství přímo pravé požehnání.Tak držím té drůbeži palce.Mám dva syny,žádnou dceru.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

19. 1. 2010 9:35
Re: Stejně má ta baba pravdu

Pro chlapy, co mají rádi svobodu, to náboženství žádný požehnání není. Než aby mi ženská dala jen proto, že musí, tak ji radši nechci. Na to, abych musel předstírat, že věřím v nějaké do vznešeného hávu zahalené primitivní pověrečné bláboly a nesměl říct, co si myslím, se můžu leda tak vykašlat.

Prostě nehodlám respektovat snůšku očividných blbostí a řídit se podle ní jen proto, že se najde dost blbců, kteří to respektovat chtějí a vyžadují od ostatních, aby je utvrzovali v tom, že to dělají správně. Ne. Abrahámovská náboženství - tedy judaismus, křesťanství a islám - není nic jiního než vznešeně se tvářící snůška směšných pověr a nařízení vhodných pro zaostalé pouštní kmeny před 2000 lety, do dnešní doby to prostě nepatří. Fakt nebudu kamenovat lidi za nemanželský sex, nebudu upalovat homosexuály a vybíjet vsi bevěřících psů do posledního nemluvněte, nehodlám považovat ženy za druhořadé a komandovat se od omezenců v kněžském hávu. Já chci sekulární demokracii, ne teokratický fašismus.

0 0
možnosti
FB

nejchytrejsi

19. 1. 2010 8:29
:)

mila debata, me se minarety libej, cim vic tim lip, ale koran se ucit nebudu

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik