Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

vasek001

30. 6. 2010 19:45
Jedno z reseni...

Myslim ,ze jednoduchym resenim by bylo prudce narustajici nadseni evropanu pro chov psu a vepriku. Kdyby byli videt na kazdem rohu tak by k nam ti ,kterym pripadaji jako necisti asi nejezdili...a nebo by se prizpusobili ;) Sice by tu bylo mnohem vice pokalenych chodniku a smradek vanouci z veprinu, ale kdo vi do budoucna co by bylo vetsi zlo. Veproveho se najite ,takze hlady by jsme netrpeli a pokud kopite poradneho psa tak vam zase pohlida barak... ;)

0 0
možnosti
AM

vasek001

30. 6. 2010 19:50
Re: Jedno z reseni...

..a ten barak vam pohlida, mozna zrovna proti takovym pro ktere je to zvire neciste ;-D

0 0
možnosti
CZTC

co ze to chces

30. 6. 2010 13:59
No to je výborný :D

Nejdřív "jenom" policejní stát a teď začíná dokonce i podkuřovat náboženským fanatikům;-D;-D;-D

co když mě uráží jet v autobuse s člověkem, který "věří" na pohádky vymyšlené k ovládání tupého davu bez kritického myšlení? Co když jsem pohoršen nedostatkem kognitivních schopností věřících? Můžu je taky vykopat z autobusu?:-P

0 0
možnosti
MP

Mysel

29. 6. 2010 15:09
Nejde jen o multikulti

Osobne se nedomnivam, ze by majitele psu (kocek, krecku, koni, delfinu,...) meli mit nejaky automaticky narok na jejich prepravu v MHD.

0 0
možnosti
MH

Mat_Hawk

29. 6. 2010 16:11
Re: Nejde jen o multikulti

no, nechci byrokratit, ale třeba přepravní podmínky Pražského dopravního podniku přepravu zvířat umožňují, takže kdo splní určité podmínky, má na přepravu svého zvířete nárok. Tuším, že zvířata lze přepravovat ve schránkách (koupíte dítěti morče za vysvědčení, tak ho asi neponesete domů pěšky) a bez schránky lze přepravovat jenom psa, takže komentáře o koních a delfínech jsou mimo. Pes je v evropské kultuře vnímán jako běžný domácí mazlíček, kamarád pro děti, společník pro starší lidi, hlídač atd. Co uděláte se slepeckým psem? Vyženete jeho slepého pána, protože vám psisko vadí? (podotýkám, že sama psy ráda nemám). Pokud mají Londýnské dopravní podniky taky nějaká přepravní pravidla, pak tam zvířata budou mít uvedena taky a podle toho už se dá rozklíčovat, kdo nehrál podle pravidel. 

0 0
možnosti
LK

helixxx084

27. 6. 2010 19:44
STOP

Tak ještě chvíli bude Evropa zavírat před těmito problémovými a nebezpečnými šílenci oči,chopí se tohoto tématu extrémisté a pak tu bude horko. Musí se zastavit islamizace Evropy,nechtěl bych,aby moje děti vyrůstali v tak nesvobodném a netolerantním prostředí.

0 0
možnosti
D

DaFi

1. 7. 2010 11:09
Re: STOP

R^

0 0
možnosti

Ormir

26. 6. 2010 11:10
Evropa si zavázala oči a páchá sebevraždu

To co dopustili zlotřilí západní politici je na obvinění z vlastizrady. Nejhorší na tom je, že to není nedbalost, ale úmysl. Evropa je záměrně islamizována už od sedmdesátých let, kdy tehdejší mocní uzavřeli tajné dohody s islámským světem, že výměnou za levnou ropu nebudou klást překážky pronikání islámu do Evropy. Bohužel, to co způsobili nevyhnutelně spěje k občanské válce. Ani za nejhlubší studené války jsem neměl takovou obavu o svou a budoucnost mých dětí jako teď. Islám je spíš než náboženství netolerantní ideologie k ovládání nevzdělaných mas. Má naprostou neúctu k ženám, cizím národům a náboženstvím. Jediné řešení vidím v zákazu jeho praktikování v Evropě a pak snad odejdou sami.

0 0
možnosti
1

102030abc

26. 6. 2010 11:22
Re: Evropa si zavázala oči a páchá sebevraždu

Nemůžete ho jen zakázat. Musíte ho cíleně popírat. Oni slyší jen na tvrdou ruku. Je území Islámu a území války, kam je Islám třeba silou rozšířit. Musim neslyší na demokracii. Muslim slyší na jasné NE! Prostě řekně, já hcci tady mešitu. Tak NE! Jsi domu. Hotovo. Neexistuje s nima něco jako diplomacie.

0 0
možnosti
KR

Maveric

26. 6. 2010 9:55
to je přesně ono proč bychom si měli psů víc vážit

a více je chovat a brávat je i do letadel...zachraňují nás před islámskými teroristy, žádný byť sebevětší islámský fanatik neodpálí nálož v autobuse, vlaku či letadle ví-li, že je v blízkosti nejlepší přítel člověka...ti kreténi se totiž bojí, že by se po mučednické smrti dostali do těla nečistého a nikoliv do ráje se spoustou panen.

0 0
možnosti
1

102030abc

26. 6. 2010 11:02
Re: to je přesně ono proč bychom si měli psů víc vážit

Já bych zavedl to, že když je takový atentátník např. zabit policií, nebo je identifikován po sebevražedném útoku (to co z něj zbude), budejeho tělo (zbytky) smíchány s kafilérním odpadem z prasat, psů a všeho pošlého a utracného a pak bude zahrabán někde na skládce. (-: To s tím islámem v Londýně je drsný. Doufám, že zůstaneme dostatečně xenofobní, abychom v nejbližší době nedopadli jako Anglie. Oba řidiči toho autobusu by měli být okamžitě vyhozeni z práce se zákazem získat jaké koli podobné místo ve veřejné službě. Ten, který není rodilý Angličan, patrně ten muslim by navíc měl být vyhoštěn. Má li občanství, mělo bymu být odebráno a pak by měl být vyhoštěn. !

0 0
možnosti
MV

T vůj_stín opět opět zpět

26. 6. 2010 8:45
Ať jdou i s tím jejich potrhlym alláhem do řiti!!!

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

26. 6. 2010 8:38
To jsou ti hodní mohamedáni!

Začíná to špinavými psy a skončí to burkou na všech ženskejch!;-€

0 0
možnosti
MR

iluminat

26. 6. 2010 5:06
ja sice taky psy nemusim, a v autobusu by me asi

taky dost vadil, ale musel bych drzet klapacku. V nasi spolecnosti je to proste zvykem a pokud se mi to nelibi odsednu si dale.

Ale pak se divi ze vyhral Wilders. Ten je aspon umirneny, Evropa si koleduje o Hitlera, ten to podle evropske tradice prosvikne a pak bude opravdovy holokaust - evropsky

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

26. 6. 2010 0:02
Á, už je to tady

- čas tasit a vykopat ty paka odkud přišli. Nebo se i tady začnou roztahovat, naši multikulti soudruzi jim začnou ustupovat a my budeme v háji. Měli bysme fofrem vystoupit z EU, to zaprvé, ale měli bychom udělat všechno abychom pomohli našim bratrům na západě zbavit se svých multikulti i machometánů. Pak bude v Evropě zase dobře a nebudeme se muset stydět před svými předky, kteří za cenu velkých obětí Evropu před musulmany ubránili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik