Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

izak__

15. 10. 2010 14:53
Huraaa

Mam v dome fotky sveho psa ... krom modelek, aktu etc ... vse jsem nafotil ja sam ;-))

Tudiz mi tam muslim nevstoupi ? ... ALELUJA

andele islamu tam taky nesmi, ja mluvim primo s Bohem ... a propo, andele Boha ktere znam nemaji nic proti psum ... dokonce o vsech zviratech mluvi jako o bozim stvoreni ... tak proc by mel byt pes ci vepr nejake untersvoreni ci co ... jediny untermench je muslim ;-)

0 0
možnosti

pehosaman

27. 8. 2010 17:05
Co chtěli, to mají

Chtěli kolonie a suroviny zadarmo? Chtěli.

Chtěli kolonie jako trhy pro své zboží? Chtěli.

Musí dnes obyvatele svých bývalých kolonií příjmout? Musí na základě mezinárodních smluv.

Dnes si ovšem stěžují, že obyvatelé bývalých kolonií se v GB chovají v Londýně tak, jak se kdysi Angličané chovali v koloniích.

Tohle kolečko si roztočili sami a dnes jim vadí, že se točí. Dnes budou říkat, že je to princip kolektivní viny, přece kolonie měla GB v jiné době. Když na základě mezinárodní smlovy o ochraně památek, měli vrátit, co odvezli jejich předkové do Britského muzea, do původních zemí, byli to dnešní Angličané, kteří to odmítli vrátit. Kolečko se točí dál a ještě dlouho bude, GB byla přece největší koloniální mocnost.

0 0
možnosti

oxík

1. 7. 2010 21:53
Počkat

Pořád je lepší, když někdo nesnese psa v autobusu, než aby je žral. To mi teda přijde nesrovnatelně horší. A klidně může někdo napsat něco o kravičkách a kuřátkách k obědu. Je mi to jedno.

0 0
možnosti

Deleter

2. 7. 2010 9:03
Re: Počkat

Co je špatného na psím guláši, probůh?

0 0
možnosti

mrosol

1. 7. 2010 16:36
Maj co chtěli

tak dlouho se volí otevřené multikulti politiky, až dostanete multi-kulti zemi. Zvlášť když to finančně podporují zaměstnavatelé, kteří tak dostanou levnou pracovní sílu, a někdy i odbyt - například výhledově zbrojovky. Mediálně už si zaplatili takovou masáž, že, kdo není pro přistěhovalce je za fašistu. Ovčani se jen diví, kde se ty problémy berou. ;-(

0 0
možnosti

Deleter

1. 7. 2010 12:51
Mno,

otázka je, jestli tam ten pes smí i když v celém autobusu nebude široko daleko žádný muslim.

---

Hosté sice musí dodržovat pravidla navštívené země, ovšem také je po čase spoluutvářejí. Viz Amerika, že.

0 0
možnosti

retkini

1. 7. 2010 13:24
Re: Mno,

njn. Jenže amerika je země přistěhovalců. Což se donedávna o starej dobrej Anglii ještě nedalo říct.

0 0
možnosti

DaFi

1. 7. 2010 11:04
je to hodně neuvěřitelné..

Mám dojem, že každý, kdo se přistěhuje na delší či kratší dobu do nějaké země, MUSÍ respektovat její psaná i nepsaná pravidla. To je jako kdybych v muslimském státě byla na pláži bez horního dílu plavek a pila pivo - u nás se to přeci může, tak co vy mi tu chcete poroučet! Je to postavené na hlavu, vím, ale obojí - pes v autobusu i můj příklad.

0 0
možnosti

kion xy

1. 7. 2010 10:45
Tak to je síla!!!

Já bych si to líbit nenechal, a hnal bych to až k soudu;-€!!

jediným řešením je důsledná repatriace tohoto novodobého nacistickonáboženského moru z Evropy!!!!!!

0 0
možnosti

Tuubeen

1. 7. 2010 10:49
Re: Tak to je síla!!!

K soudu sotva. Podle přepravního řádu londýnské dopravy je na uvážení řidiče(kontrolora vlaku), zda cestujícího s libovolným zvířetem pustí do vozidla či nikoliv. Přepravu mají garantovanou jen asistenční psi. Odkaz ze stránek o pár řádků níže.

0 0
možnosti

aussiej

1. 7. 2010 9:14
Pro Britanii, Holandsko a mnohe...

...zapadni zeme je uz pozde. Bude rez...a brzy. Nemuselo to ale tak daleko zajit.

Pro Cesko (jakoz i sousedni post-komunisticke zeme) pozde jeste neni. Chce to ale pater. A zacit s tema, kteri tem nekompatibilnim nabozenstvim otviraji vrata.

Ze se Diartova rozhodla stat se muslimkou (je to ted trendy, ne?), neni jenom jeji zalezitost. Jsem pro obcanske svobody, to jo...Ale: Tvoje svoboda konci, kde zacina moje !  Je treba dojit ke kompromisum, aby lidi mohli spolu vubec zit. Islam je NAPROSTO nekompromisni vira (a sub-kultura). ;-O

0 0
možnosti

vasek001

1. 7. 2010 10:17
Re: Pro Britanii, Holandsko a mnohe...

Zatim mame trochu vyhodu v tom, ze ekonomicky na to nejsme tak dobre jako zapad - tudiz nejsme tak atraktivni a take nas jazyk je pro vetsinu cizincu slozity a blbe se uci. I to je svym zpusobem obrana ;)

0 0
možnosti

kuba78

30. 6. 2010 23:27
no,

mozna by se jako obrana proti muslimum mela zintenzivnit v britanii cinnost spolku chovatelu psu, zejmena v poradani vystav, pokud mozno kdekoliv a kdykoliv.

0 0
možnosti

Tuubeen

1. 7. 2010 9:21
Re: no,

Psů je v Británii čtyřikrát víc, než muslimů, a ještě to nestačí... ;-D

0 0
možnosti

vokoun6

30. 6. 2010 20:44
Minneapolis

Podobná kauza proběhla před nedávnem ve Státech, kde v Minneapolis jsou taxikáři z nějakého důvodu převážně Somálci, kteří ze samé vděčnosti k nové vlasti se rozhodli že nejvhodnější bude lustrovat cestující na letišti a odmítat vozit ty kteří si v taškách vezli alkohol z duty free nebo chtěli odvézt domů z hospody.

http://www.firstcoastnews.com/news/usworld/news-article.aspx?storyid=66888

0 0
možnosti

Deleter

30. 6. 2010 21:15
Re: Minneapolis

Zajímavé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik