Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Joseph1

17. 8. 2010 22:12
to snad není možné

a tohle nám sem chce EU nastěhovat? Brusel by se měl okamžitě zrušit!

RvEURv   

0 0
možnosti
ML

Niktor

19. 7. 2010 17:47
Ehm....

"[Autor] Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na

oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s

islámem."

Vždycky mě překvapí, jak vznešeně jsou schopní někteří lidé nazvat bulvární šíření morální paniky z islámu...

0 0
možnosti
MR

iluminat

19. 7. 2010 20:35
Re: Ehm....

je dobre videt Niktore, ze pokracujete v duchu evropske tradice "unilateralni mir za kazdou cenu". Pokud si toto dovoli pozadovat v Evrope VEREJNE, komentovat je to sice jen takovy "bulvar", neco jako kdyz valecni stvaci ve tricatych letech poukazovali na neskodne sasky v Nemecku, byvali taky takovi srandovni, neskodni, to prece nikdy neprosadi!

0 0
možnosti
FP

František Pohřebný

19. 7. 2010 15:33
Islám je náboženství smrti a zmaru.

Každý muslim je nejšťastnější, když zabíjí, jejich vychloubačná videa, jak s nadšením podřezávají nevinné lidi, mluví za vše.

0 0
možnosti
IH

misaviki

19. 7. 2010 12:42
Zpět do středověku

Mohamed kamenoval o stošest, jaký rozdíl proti Ježíšovi - "kdo jsi bez viny, hoď po ní kamenem"

0 0
možnosti
JN

Yesname

19. 7. 2010 13:14
Re: Zpět do středověku

Právě že velký. On tímto výrokem právě ukamenování zabránil. Řekl tím, že v každém z nás je nějaká vina, za kterou bychom si zasloužili trest. A začít bychom měli od sebe.

0 0
možnosti
DH

malý david

19. 7. 2010 10:57
muslimové si myslí,

že žijeme ve středověku.Nemůžou pochopit když se přistěhovali, že my žijeme v úplně jiném století.Musí se na ně přitvrdit a nepovolat jim. Pokud se jim to nelíbí,muslimských zemí je dost.

0 0
možnosti
M

Mirais

19. 7. 2010 11:05
Chybí nám tady osobnosti jako Gert Wilders

Jedině snad senátor Oberfalzer, ale toho umlátili čepicemi hned v zárodku takoví hrdinové jako předseda senátu Sobotka a jemu podobní. To máme výkvět v čele státu.Rv

0 0
možnosti
JK

Kaniokova

19. 7. 2010 10:35
Vůči islámu musí skončit tolerance,

alespoň v demokratických zemích. Chtěli sem dobrovolně, tak musí taktéž dobrovolně přijmout naše pravidla. Náš styl výchovy dětí a vzdělání, ne jejich školy, náš styl oblékání, naše principy. Jestli se jim to nebude líbit, tak ať se vrátí tam, kde si mohou žít podle svého. Tady ne. Porodné na první dvě děti, nanejvýš, krátká rodičovská. Sociální dávky jen na nezbytný čas a nic moc. Tak jako běžným občanům. Přestat naslouchat těm všem rádoby humanistům, kteří věří ideálům víc než realitě. Jinak nás muslimové převálcují.

0 0
možnosti
M

Mirais

19. 7. 2010 11:14
Re: Vůči islámu musí skončit tolerance,

S takovými osobnostmi jako Barroso, Van Rompuy,  Ashtnová + celá EK, to máme předem prohrané. Jsou to nikým nevolení eurobyrokraté, kteří víc než  zájmům Evropy naslouchají tajným spolkům ovládajícím nadnárodní byznys.

Pro ně je důležité, aby měli levnou pracovní sílu do svých montoven a osud Evropy je jim šum a fuk. Mimo jiné i slavný kníže se zůčastňuje jednání Bildenbergu, takže co pak od něj můžeme čekat.

0 0
možnosti

Ormir

19. 7. 2010 9:52
Jestli se chce Evropa zachránit

bude muset chtě nechtě přistoupit k omezení přebujelých lidských práv a demokracie, aby se mohla účinně vypořádat s živelnou islamizací.

Islám NENÍ slučitelný s demokracií, takže je to buď my nebo oni.  Spolu to jak vidno dnes a denně nejde. Jinak to dospěje k občanské válce. Jak říká Wilders, bude muset vzniknout společná evropská aliance proti islamizaci, jinak nemáme šanci. To, jak se Evropa demograficky mění, je velmi nebezpečné, ani za nejhlubší studené války jsem neměl takový strach o budoucnost jako mám teď.

Jak jsem někde četl - za pár desítek let budou i nadále stát v Evropě vysoké budovy, ale už tady nebudou ti, kteří je postavili. EURv

0 0
možnosti
A

Astartoth

19. 7. 2010 10:11
Re: Jestli se chce Evropa zachránit

Stavitele prvnich americkych mrakodrapu uz taky nejsou mezi nami :-P A dost mozna i vetsina stavitelu tech mezivalecnych art-decovych.

0 0
možnosti
A

Astartoth

19. 7. 2010 9:23
chtit muzou :)

Ja bych taky chtel veci... Druhou veci zustava, nakolik by jim to Svycari dovolili, ze.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

19. 7. 2010 9:32
A Vy si myslíte, že by se to dělo veřejně?

Prostě by se jednoho dne na odlehlém místě našla ukamenovaná žena, nikdo by nic neviděl, neslyšel a policie by po čase odložila případ pro nedostatek důkazů.

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

19. 7. 2010 9:16
Tohle sem taháme a to se tady množí

Jsou jak zvířata, žádnej civilizační posun, zvěř.

0 0
možnosti
G

Gmur

19. 7. 2010 9:18
Re: Tohle sem taháme a to se tady množí

Omyl !

Nicolas Blancho je cistokrevny Svycar. !!

0 0
možnosti
G

Gmur

19. 7. 2010 9:10
Nicolas Blancho

je znamy blb. To dela furt dokola. Pro me reprezentuje presny vzorek hysterickeho muze. Bohuzel se to nekdy jmenuje nabozenstvi.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

19. 7. 2010 9:16
Re: Nicolas Blancho

Bohužel takoví blbové jsou všude a pomalu se v Evropě formuje muslimská síla, která nás může časem převálcovat. Jsou známy případy muslimů, kteří mají po Evropě několik manželek(v pojetí Koránu, jinak u nás se jim říká souložnice), které mají několik potomků, nikde nepracují, berou sociální dávky. Sami si tak vychováváme sílu, která nás časem může zničit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik