Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

praveverka

31. 3. 2011 9:40
jiný pohled

jestli byla těhotná, tak v břiše nosila cizího "parchanta". V našich dějinách je známo, že se takové ženy posílali do lesů, kde je případně sežrali vlci nebo medvědi. Takové pokoření neusnese téměř žádná malá sociální skupina (vesnice) a ještě si k tomu přilepte dogmatické náboženství. Možná to ještě souvisí se zlými duchy, přírodní náboženství v těchto končinách ještě žije. :-)

0 0
možnosti
G

Gmur

31. 3. 2011 14:40
Re: jiný pohled

A to se delo v Cechach kdy?

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

31. 3. 2011 9:39
k tý ortokyni

to je jen manuál ne? Teď jsou otroci zakázáni "" , ale v době kdy se otroci mohly chovat tak je to jen metodický postup. Ono v podstatě těhotná otrokyně ztrácela na výkonnosti a tím i na ceně. 

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

31. 3. 2011 10:52
Re: k tý ortokyni

Těhotná otrokyně v dobách transatlantického obchodu bývala naopak dražší (proto se dozorci a prodejci snažili co nejvíc otrokyň oplodnit, a proto jsou černoši v USA tak "míchaní"), u muslimů šlo o majetek jinak - těhotná otrokyně se nesměla prodat nebo darovat, její dítě bylo svobodné (ona po smrti majitele rovněž) a mělo stejný status, jako legální děti majitele (včetně práva dědického, nástupnického atd.).

0 0
možnosti
W

Wernher

31. 3. 2011 9:33
To je hnusné

A o takových máme mluvit s úctou k jejich náboženství a s respektem k nim samotným ?! Ani shit !!!! Jsem zvědavý, kdy zase nakluše nějaký užitečný ydyot aby tady troubil do světa, že to byli ti zlí muslimové a že tady v Evropě nic podobného možné není, protože tady máme samé hodné muslimíčky, kteří nás jen chtějí kultůrně vobohatit. Merde s cibulí !

0 0
možnosti
G

Gmur

31. 3. 2011 9:14
teda

narodit se nekde jako zena je strasny...............maji to ti muzi v hlave v poradku? Co se jim nezda na tomto svete, ze se potrebuji tak mstit, ze nekoho az takhle nenavidi?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

31. 3. 2011 9:11
Proč by otěhotnění

snížilo cenu otrokyně? Není to spíš naopak? (Pokud vím, např. Američané nebo Britové s otrokyněmi úmyslně spali, aby je těhotné prodali dráž.) V tomhle případě jde spíš o to, že i dítě otrokyně je legitimním dítětem, má nárok na dědictví atd.

0 0
možnosti
H

hromobiti03

31. 3. 2011 9:03
Otřes

Většina lidí je prostě součástí tupého stáda, vyhovuje jim, když jim někdo nastaví morální mantinely, ať už jsou jakékoliv. S tímhle nemá nějaká kulturní odlišnost co dělat, to je jen ukázka zaostalosti a stupidity.

0 0
možnosti
IR

demograd

31. 3. 2011 9:01
Hrůza

Ještě by jí měli sníst;-€;-€;-€;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik