Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L3

Livrak 3

2. 9. 2010 8:32
Nejsme všichno stejný

Čim víc je někdo větší primitiv. ( nemyslim to jako nadávku ale jako fakt ) Tim je víc agresivní a neschopen nějakých ušlechtilích skutků. Jenom řev, srocování, hrození pěstma, pálení vlajek,  ukamenovávání atd, prostě přesně to co vidíme na obrazovkách ve zprávách. Tohle se nikdy nedokáže integrovat do naší společnosti.

0 0
možnosti
D

Draggo

2. 9. 2010 11:05
Re: Nejsme všichno stejný

ja to jeste rozvedu - cim vetsi primitiv, tim je mensi sance se s nim da domluvit po dobrem. rozumi jen sile a tak se s nim taky musi jednat.

0 0
možnosti
JA

pefben2

2. 9. 2010 8:31
Nevím, jak na to

Jak přes odpor multikulti hlupáčků se této nemoci v Evropě zbavit. Podle mne je to horší nebezpečí než drogy, či AIDS. Zatímco na boj s drogami se vydávají stamiliony, vydávají se naopak miliardy na podporu machometánů v nezaměstnanosti.... Je to hnus, velebnosti.... :-/

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

2. 9. 2010 8:52
repatriaci

Proste jim zaplatit aby se vratili do zemi svych predku.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

2. 9. 2010 8:13
co je na tom překvapivého

Pokud se podíváte do Koránu a životopisu Mohameda, a pokud si přečtete Nový Zákon, tak vás těžko může překvapit, že zbožný muslim je násilný a zbožný křesťan nikoli.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

2. 9. 2010 8:11
Osobně si myslím

že je agresivita dána také původem imigrantů. Ti které v Německy vydávají za Turky, jsou většinou potomci marxistických Kurdů, kteří přišli z Turecka, kde je nemají moc rádi. Pak teprve záleží na náboženství a jejich postoji k němu.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

2. 9. 2010 8:00
Je to složitější

Dovolím si polemizovat s jedním tvrzením. Píšete, že křesťanství umírňuje. Ale to jen zaměňujete příčinu za následek. Je to spíš tak, že jen ten "umírněný" se dnes hlásí ke křesťanství. Prostě kdo nechce, neprohlásí se za křesťana. To se u muslimů jaksi neděje. Muslimem se stává narozením.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik