Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

egypttwo

3. 9. 2010 17:26
www.antimesitahk.cz

http://www.antimesitahk.cz - je zde Petice proti výstavbě mešity v Hradci Králové

0 0
možnosti

kaktusak

3. 9. 2010 0:15
Evropani si domů muslimy sami natahali,

zatímco západní armády do muslimských zemí nikdo nezval. V tom je ten podstatný rozdíl.

0 0
možnosti

iluminat

2. 9. 2010 17:55
souhlas ale mala poznamka, alespon tady v Americe

kde je hodne nabozna ctvrt, samy kostel, je tam taky vetsi kriminalita. Nejelpsi je sekularni demokraticka spolecnost. Bohuzel dnes nas chteji presvedcit ze demokracie je stale nastavovat druhou tvar pokud ten kdo rozdava rany je "mensina". Demokracie, zapomina se, je PRAVO PRO VSECHNY BEZ ROZDILU, paklize se zapomene, stane co se stava, posledne na Slovensku.

0 0
možnosti

pedol

5. 9. 2010 23:06
Re: sekularizovana demokracie v Evropě spěje ke kolapsu

Jsou to právěže ony vaše bohapusté revoluční ideologie jenž mají jen za posledních 100let na kontě pěkných x-desítek miliónů obětí.

Počínaje bohapustým terorem jakobínským, bolševickým, nacistickým, pokračuje terorem maoistickým či Pol-potovým.

Dnes hořící hořící auta ve Francii jsou dalším z důsledků zcestnosti bohapustých osvícenských hesel "liberté,egalité,fraternité". Ukazuje to na předzvěst dalšího utrpení a krvavého teroru.

0 0
možnosti

Kolumbo

2. 9. 2010 12:30
Snad se Evropa

včetně Německa konečně probudí a s musulmany zamete. Že se jich nelze zbavit - a to proč? Že jsou podle ústavy občany? Tak se ústava změní - nebylo by to poprvé ani naposledy. Lepší změnit pravidla, než se podle pravidel nechat napřed okrást, pak zotročit a nakonec vybít.

0 0
možnosti

Orde Wingate

2. 9. 2010 9:34
Frustrace

Prostě, když je jich víc pohromadě a cítí se silní a posílí se nějakým vhodným kázáním, tak to přerůstá v pocit nadřazenosti vůči "těm druhým", kterým maskují svou frustraci, že prostě ten bezbožný Západ i ten malý Izrael nad nimi vedou.

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

2. 9. 2010 9:33
integrační úsilí selhává

nejen v Německu a jen s muslimy. Své o tom může vyprávět i Velká Británie a Francie. I u nás a na Slovensku máme problémy s integrací a to se nejedná o přistěhovace z minulých pár desítek let.

Prblém multikulturních integračních snah ztroskotává. Je totiž třeba jako první pravidlo prosadit povinnosti přistěhovalců. Když budou ctít kulturu své nové země, nevznikne problém. Pokud nechtějí uznávat pravidla, mají zůstat doma.

Když jdu k nekuřákovi na návštěvu (nebo do podnájmu), tak si nebudu vynucovat právo zasmrdět mu celý byt cigaretami.

0 0
možnosti

Bobrufka

2. 9. 2010 10:40
Re: integrační úsilí selhává

ba :-)R^

0 0
možnosti

slavekmiloslav

2. 9. 2010 9:16
proč?

rooč muslimy láká násilí? špatná ot.

oni se jenom nacházejí ve "svém" náboženství tam, kde bylo křesťanské ve středověku. kdy byli přesvědčeni, že jedině násilím jde nastolit tato jediná a správná víra....

a není třeba jít daleko pro důkaz, že naprostá většina  muslimů je pro klid a mír se všemi a ty malé fanatické hordy jsou pro svou aktivitu vidět.

a ty je třeba potírat a tím rozlišovat bez demagogie od většinového obyvatelstva.

http://slavekmiloslav.txt.cz/

0 0
možnosti

zdeseny obcan

2. 9. 2010 9:29
Re: proč?

Az pujde do tuheho tak se ta klidna mirna vetsina muslimu pripoji ke svym radikalnim soukmenovcum, ne ke kulturne a etnicky cizim Evropanum. Tohle je ten problem - zveme na nase uzemi ty kteri se nas jednou pokusi vyhubit.

0 0
možnosti

Gašpo

2. 9. 2010 9:15
Karma

Článok, ktorý multikulti pošukom moc priestoru pre oponovanie nedáva.R^

0 0
možnosti

round robin

2. 9. 2010 8:56
Díky

za skvělý článek R^

0 0
možnosti

sent

2. 9. 2010 8:44
Naprostý souhlas.

Kdo delši dobu pobyval v D,GB,F ,uviděl by mirumilovný islam na vlastni oči.V GB tvoři agresivni jadro Pakistanci.Pobyval jsem v onech zemich šest let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik