Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

30. 11. 2010 9:00
Myslím si, že tohle je do absurdních rozměrů

... dotažené právo na náboženské vyznání. Pokud někomu dělá soused peklo na zemi kraválem, zápachem, nepořádkem, je velmi obtížné se dovolat spravedlnosti. Pokud ale prokážete, že tímto jednáním se dopouští útoku na vaše náboženské cítění - tak to je jiná.

0 0
možnosti
S

sphagnum

30. 11. 2010 13:56
Re: Myslím si, že tohle je do absurdních rozměrů

A samozřejmě že imám vříská z minaretu 5x denně dál a nikdo mu nesmí říct ani písmeno, nebo zavřou stěžovatelel a ne muezína.

0 0
možnosti
PN

Mumrli (zase vedle, cenzore)

30. 11. 2010 8:58
Dobre jim tak.

Natahali si tam islamskou svoloc, tak at si to ve zdravi uzijou. A osobne doufam ze se neco pokazi ve statech jako Rakousko, Holandsko nebo Anglie, nez se jich dostane vic i k nam. Jo, a nabozenskymy symboly rovnez pohrdam, nepoda na me prosim nekdo trestni oznameni? Tohle bych si asi docela uzil.

0 0
možnosti
M

matej.slanina

30. 11. 2010 8:57
Tak to je drsne-husto-krute-prisny!

;-€

0 0
možnosti
B

bambasek44

30. 11. 2010 8:50
lidi si radi voli levici a pak vali oci,co se to deje

Multikulti je vylozene levicacky projekt a silamizace plne podporovana levici..Pro oponenty zduraznuju,ze nazev strany neznamena jeji politiku.Krestanske strany v Evrope velmi casto a uspesne s islamem kolaboruji,zeleni jsou rudi jak poleno a nase ODS neni a nikdy nebyla pravicova.

Stejne tak nekolik set tisic pristehovalcu jako lacine pracovni sila k radosti podnikatelu rozhodne neznamena 70 milionu machometu v Evrope, z nichz vetsina nemaka, makat nikdy nebude a zije z podpory ke svemu rapidnimu mnozeni.Cely cirkus je kryty a zastiteny socialisty,labouristy,zelenymi,"humanisty",statem dotovanymi pravniky,neziskovymi ziskovkami,nevladnimi organizacemi,pravdolaskari,ochranci "lidskych prav" bez povinnosti a vse na ukor prav domacich obyvatel.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

30. 11. 2010 8:54
Re: lidi si radi voli levici a pak vali oci,co se to deje

Jako levičák mohu odpovědně prohlásit, že multikulturalismus není levicový. Skutečnou levici poznáte tak, že je pronárodně orientovaná, už proto, že levicové myšlenky mohou fungovat pouze ve zdravě semknutém prostředí národního státu. Kosmopolité a xenofilové se za levičáky pouze vydávají, protože být levičák je dnes v módě... ale ve skutečnosti jsou to prachsprostí bolševici, kteří se nijak neliší od těch ze Sovětského svazu. ;-)

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

30. 11. 2010 8:41
Nemohu si pomoct, ale podle mě je to dobře.

Chtělo by to mnohem víc podobných případů a to co nejdříve. Za prvé to Rakušákům přeji a za druhé to snad uchrání nás. Státy jako Rakousko (kde nejčastějším jménem v porodnici v hlavním městě je Muhammad), Francie, Holandsko a další jsou stejně ztracené a v horizontu pár desítek let budou čistě islámské. Předpokládám stejný scénář jako v Kosovu. Ovšem naši zdravou xenofobii je potřeba podpořit právě medializací takových případů, aby bylo čím zacpat hubu našich multikulturalistů. Krutě řečeno, raději být spojencem Ruska, než Eurábie.

0 0
možnosti
YC(

Yes,we can (talk)

30. 11. 2010 8:43
Re: Nemohu si pomoct, ale podle mě je to dobře.

R^

0 0
možnosti

Marki123

30. 11. 2010 8:36
Zajímalo by mě, jak by to dopadlo,

kdyby to samé dělal při zvonění kostelních zvonů? Zažalovali by ho křesťani vůbec?

0 0
možnosti
M

matej.slanina

30. 11. 2010 9:04
Re: Zajímalo by mě, jak by to dopadlo,

Mozna i ano, zalezi na lidech, ale rozhodne ne s takovou pravdepodobnoti a fanatismem jako muslimove. Vzdyt je normalni, napriklad tady v praze, ze krestane maji msi a sousede vedle stavi barak nebo pili drivi. Je to neslusny, ale to je tak vse, co s tim krestane delaji.

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

30. 11. 2010 8:35
Návod, jak postupovat (doposlechněte do konce)

http://il.youtube.com/watch?v=b4VIYZ9eMB0

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

30. 11. 2010 8:32
***

dobře mu tak, bimballah, co má co sekat trávu a jódlovat. Měl by pětkrát denně mlátit hlavou o zem, šalalalláh.

0 0
možnosti
YC(

Yes,we can (talk)

30. 11. 2010 8:29
napada nekoho z vas duvod hlasiteho projevu

jednoho Helmuta ktery tim rusil pravo skupiny, mozna stovek pracujich kteri v poklidu prisli ukoncit narocny pracovni tyden ? Jedine dobre ze se soudy dokazi rozhodnout spravne....nebo je to kosili blizsi kabatu? nejsou si nektere skupiny jaksi blizsi nez ostatni ? podobnost mezi Shalom aleichem  a Salam aleikum nevypada pro Evropu dobre ;-D

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

30. 11. 2010 8:24
***

...a zakázali zpívat, i když jódlování není zpěv ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10172x
Autor ve svém blogu soustředí na události z Evropy a Zámoří, které se často čtenář v českém jazyce nedočte, přestože v dané zemi poutají pozornost médií a široké veřejnosti. Komentuje integraci islámu do evropské společnosti a zaměřuje se na oblast občanských svobod a evropské kulturní identity v konfrontaci s islámem. ------------------------------------------------------------------------
podklady: MEDIA O ISLÁMU.CZ===UNIVERSITY OF SOUTH CALIFORNIA/USSC ===ISLAM IN EUROPE.BLOGSPOT
www.mediaoislamu.cz, http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/ http://islamineurope.blogspot.com/

Seznam rubrik